Ontmoeten in Cunabula!

Ontmoeten kan vanaf medio 2024!


MEET ME
LATER,

@CUNABULA


Op de begane grond van de woontoren loop je langs de gedeelde huiskamer voor de talenten van Topsport NOORD. Hier kunnen ze ontspannen, een hapje eten, studeren of zomaar gezellig samenkomen. 

Maar niet getreurd, Cunabula is voor iedereen. Zet een paar passen verder over de drempel en je stapt in de rush van dit vitale decor. Koffie corner, vergaderruimte, werkplekken waar je prima afgeschermd bent van alle ruis rondom, een prominent plekje om dat toernooi boksen of padel te volgen. Grab a seat. Heerlijk sfeertje verzekerd. Niks gelikt en voorspelbaar. Vintage vloerkleed, maffe schemerlamp, en is dat nou een wasserette in een oude zeecontainer?! Een heerlijk open ruimte, waar alles tegelijk mag gebeuren.

Typisch Cunabula: dingen combineren, die je niet verwacht.


Wek je collega’s na een vergadering weer tot leven met een padel clinic. Kan hier gewoon.

Nog zo’n hotspot in Cunabula waar ze zeker niet stilzitten

Driffen


Een Content Agency dat geen blad voor de mond neemt, als het om de zichtbare impact van topsport gaat: “Let’s make some noise!” Wat ze precies doen bij Driffen? Ze maken de prestaties en de verhalen van sporters visueel. Driffen zoomt in, geeft vorm en versterkt de prestatie zodat deze waarde geeft aan de sport en impact heeft op de wereld!

Zouden ze daarom zo hard gaan, schaatster Joy Beune of The World’s Fastest Gamer Rudy van Buren, die het nu na het ‘simracen’ op de simulator ook probeert in een levensechte raceauto op het circuit. De social media posts van Formule E coureur Nyck de Vries? Doen ze ook.

“Focus on what matters most. We take care of the rest and make people focus on you.”

DRFFN_JB_FT.jpg
DRFFN_Showcase_ID_FT.jpg

Heb je een vraag over wonen, werken, je eigen ruimte huren in Cunabula?


Vul het contactformulier in of neem contact met ons op.

Contact