Hier wordt topsport geboren!


NO SWEAT, THIS IS CUNABULA


Uniek in een wooncomplex, maar je went er snel aan: kom van je luie bank of bureaustoel af en app je vrienden om keihard wat calorieën te verbranden. Zonder reistijd, want Cunabula heeft alles zelf aan boord: de indoor padelbanen van Padel Friesland, Boksschool Bronya voor stoere jongens en meiden die niet bang zijn voor blauwe plekken, de ‘klassieke’ sportschool mét cardio, zware metalen, dynamische groepslessen en buitenfitness! Koffie of koud drankje als beloning, dan is je dag weer goed. Wees gewaarschuwd, voor je het weet ben je hier iedere dag te vinden.

Naast al die lichamelijke inspanning ook de ruimtes van een sportmarketingbedrijf en een paar andere professionals in de hoek van gezondheid, vitaliteit en beleving van sport. 

Voor talenten en kampioenen

Topsport Noord


Ook al weet je het niet meteen, je kent ze vast en zeker: van de oranje TeamNL shirts bij de Olympische Spelen en de WK’s met Epke en Suzanne. Naast de heel beroemde topsporters zorgen ze voor de nieuwe aanwas met binnenkort-beroemde atleten.

Dat wil zeggen: alle begeleiding die nodig is, zodat sporters volledig met hun prestaties bezig kunnen zijn. Onderwijs, trainingen, medische staf, goed wonen. Geen wonder dat ze er als de kippen bij waren (in wereldrecordtijd) om lofts voor hun talenten en kampioenen te huren in Cunabula. 

In balans!

Sport & lifestyle centrum Balans


Voor jou geen zweterig achterafzaaltje. Balans is een eigentijds ‘Sport- en Lifestyle Center’. Je mag ook zeggen: de langstlopende fitness van Heerenveen. Je wordt er moe met de allermodernste methodes, zoals eGym.

Volautomatische toestellen die je effectiever laten trainen dan ooit. Nog dezelfde dag resultaat, minder blessures dankzij de aanmoedigingen en tips op het beeldscherm, vandaag je elektronische personal trainer. Niet verder vertellen, maar bij Balans loop je de kans om naast de Nederlands kampioene 60 meter hordenlopen of een bekende meerkampster te trainen. 

über-hip en happening

Padel Friesland Indoor


Zelf zeggen ze het zo: welkom bij de leukste club van Friesland. “We zijn geen sporthal, maar een community die samen plezier wil beleven aan de leukste en snelstgroeiende racketsport die er is.” Dat belooft wat. Toch even corrigeren: Padel is de snelstgroeiende sport period. In het hele land über-hip en happening, hier in Heerenveen maken ze er een echt feestje van. Losse les, clinic, sfeer proeven, spontaan een baan huren?

Kan allemaal. Goed nieuws: er is ook een voordelige Cunabula Strippenkaart. 

Boksend opvoeden

Boksschool Bronya Boxing


Waar boksen heel wat meer is dan een vechtsport. De uitvinders van ‘boksend opvoeden’, onder andere met een weerbaarheidsprogramma voor scholieren. Leren luisteren! Ooit opgericht om kinderen met een achterstandspositie een sportieve plek te bieden. Goed plan!

Laat je fysiek, emotioneel en mentaal uitdagen in een pittige personal training. Of geniet van het aanstekelijke enthousiasme van de keiharde, maar altijd goedlachse oprichter Joe Bronya. Zo chill kan boksen dus zijn! Boksen voor vrouwen, Ouder-kind boksen, bij Bronya Boxing is boksen heel wat meer dan klappen uitdelen en op tijd wegduiken. 

Zweten in de buitenlucht

Iepenloft fitness Heerenveen


Hier kun je twee gezondheidsdoelen prachtig combineren: outdoor sporten, terwijl je ook nog eens gratis een shot vitamine-D krijgt. Bij Iepenloft hebben ze het voor je uitgezocht: buiten sporten, met uitzicht op groen, levert twee keer zoveel van het gelukshormoon serotonine op.

Zweten in de buitenlucht is toch veel lekkerder dan binnen zweten, in een muf zaaltje! Wat ga jij doen? Krachttraining, Bootcamp, Survival of High Intensity Interval Training, je mag ook HIIT zeggen. Niet voor watjes!

Iepenloft Fitness Heerenveen outdoortrainingen_hiit.jpg
Iepenloft Fitness Heerenveen.jpg

Heb je een vraag over wonen, werken, je eigen ruimte huren in Cunabula?


Vul het contactformulier in of neem contact met ons op.

Contact